Rianne Dalebout

Huisarts

Sinds maart 2023 ben ik werkzaam als huisarts binnen Fonkelzorg. Ik heb voor dit prachtige vak gekozen omdat iedere dag anders is. Iedere patiënt is anders. Iedereen heeft een andere vraag en een ander verhaal en wil een andere oplossing. Daarnaast vind ik ook de afwisseling tussen luisteren, praten en met mijn handen bezig zijn heerlijk.

Ik heb ervoor gekozen bij Fonkelzorg te gaan werken omdat de werksfeer er heel goed is. Er bruist een positieve energie waarbij er hard gewerkt kan worden maar er altijd ruimte is voor een grapje.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn man, vrienden en familie, en het liefste onder genot van een goed wijntje en een uitgebreide borrelplank. Ook vind ik het heerlijk om samen met de hond op pad te gaan. Andere hobby’s waar je me altijd naar mag vragen zijn snowboarden, skiën (in mindere mate, dat kan ik nog niet zo goed), wielrennen of reizen.