Marian Bolk

Medewerker bloedafname

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Fonkelzorg Den Bosch; door toeval viel mijn oog op een leuke vacature op internet en binnen vier dagen was deze afwisselende baan op loopafstand van ons huis voor mij geregeld!

Ik heb de studie HBO Klinische Chemie met succes afgerond. Mijn eerste baan kreeg ik bij Sanquin, de bloedbank in Den Bosch, waar ik tien jaar heb gewerkt. Na de komst van onze twee dochters ben ik gedurende acht jaar gestopt met werken. Vervolgens heb ik verschillende banen gehad, onder andere bij het JBZ, de trombosedienst en Ziekenhuis Bernhoven. Ik heb dus veel werkervaring op het gebied van laboratorium en bloedafname.

De balans tussen privé en werk vind ik erg belangrijk. Mijn hobby’s zijn sporten (ik heb jarenlang op hoog niveau gebasketbald), bloemschikken, schilderen, keramiek, koken en wandelen met onze teckel Twix. Gezellig vind ik ook dagjes uit met mijn man en vriendinnen.

In mijn werk vind ik het èchte contact met patiënten en collega’s erg belangrijk. Ook wil ik met plezier en passie werken. Graag behandel ik mensen op een zorgzame, persoonlijke manier, zoals ik zelf ook graag behandeld wil worden. Tot ziens, in onze praktijk met een fonkeling!