Het Landelijk Schakelpunt (LSP)

Wat is het LSP?

Het Landelijk Schakelpunt (LSP) is een manier waarop andere zorgverleners naast uw huisarts bepaalde gegevens uit uw dossier mogen inzien die nodig zijn voor uw behandeling. In de meeste gevallen gaat het dan om de huisartsenpost als u daar in de avond- of weekenduren terecht komt. De aanwezige huisartsen kunnen op dat moment u zo goed mogelijk behandelen en rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden.

Fonkelzorg Den Bosch gelooft in de voordelen van het LSP, de beveiliging voldoet aan de laatste normen en er mag alleen onder stricte voorwaarden in uw dossier gekeken worden. De voordelen van het LSP zijn in acute situaties belangrijk voor de goede levering van zorg. Het is natuurlijk uw keuze of u deze gegevens wil delen.

Wilt u meer informatie over het Landelijk Schakelpunt? Kijkt u dan op https://www.volgjezorg.nl/het-lsp of bekijk de onderstaande video.

Toestemming geven

Als u toestemming wil geven aan Fonkelzorg Den Bosch voor het LSP vul u dan het formulier in.

Wilt u toestemming regelen voor uw kinderen?

  • Voor kinderen tot 12 jaar: u geeft als ouder of voogd toestemming.
  • Voor kinderen van 12 tot 16 jaar die toestemming willen geven: zowel u als ouder of voogd én het kind moeten toestemming geven. Vul het formulier dan samen in.
  • Kinderen vanaf 16 jaar geven zelf toestemming en vullen een eigen formulier in.

Toestemmingsformulier LSP

Toestemmingsformulier LSP