Isa van Lieshout

Praktijkondersteuner GGZ

Na het afronden van een opleiding psychologie ben ik in juli 2022 gestart als POH-GGZ bij Fonkelzorg. Een uitdagende baan die me in contact brengt met een hoop verschillende mensen en verhalen. Ieder in zijn eigen proces, gevormd en gedreven door de meest uiteenlopende dingen. Bijzonder en interessant om dat steeds van zo dichtbij mee te mogen maken!
In mijn vrije tijd ben ik groots muziekliefhebber en lees en schrijf ik veel. Ook mijn creatieve kant komt binnen Fonkelzorg tot zijn recht, en wel met het verzorgen van de social media. Gaaf dat ik zowel mijn passie voor psychologie als voor schrijven binnen één baan kan combineren. Die open houding en het mee willen denken met jou als persoon maken Fonkelzorg tot een heel fijne en speciale organisatie.