Inschrijven bij huisarts in Den Bosch de Muntel / Vliert

Wijk de Muntel/Vliert

De drie buurten De Muntel, De Vliert en Orthenpoort vormen samen vormen de wijk de Muntel/Vliert. De wijk is gelegen net ten noorden van de binnenstad en was een van de eerste uitbreidingen van Den Bosch. Om de wijk op te hogen is er veel zand uit de Ijzeren Vrouw afgegraven en daar hebben we na meer dan 100 jaar nog steeds plezier van!

Verhuizen naar de Muntel/Vliert?

Bent u recent verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen naar de Muntel/Vliert en bent u op zoek naar een huisarts? Dan is het belangrijk om op tijd een nieuwe huisarts te zoeken, hoe eerder u hier mee begint hoe beter aangezien niet alle praktijken van Den Bosch open zijn voor nieuwe patiënten. Van belang is ook dat u zich thuis voelt bij de praktijk van uw keuze, het gaat immers om uw gezondheid. Kijk eens op de website naar foto’s van de praktijk of loop eens binnen. Is de sfeer die u aantreft prettig of past deze niet bij uw wensen?

Ontevreden over uw huisarts in de Muntel/Vliert?

Als u ontevreden bent over uw huisarts in de Muntel/Vliert ga dan eerst het gesprek aan met uw eigen huisarts. Vaak is het probleem op te lossen en wellicht is er in uw bestaande praktijk een andere arts werkzaam waar u terecht kan. Als u niet tevreden bent over de werkwijze van uw huisartspraktijk is het ook goed om eens te kijken of deze werkwijze sterk afwijkt van andere praktijken in de omgeving. Het kan zijn dat u spreekuren op afspraak niet prettig vindt maar als de meeste andere praktijken ook werken op afspraak heeft u bij het overstappen niet veel gewonnen.

Kaart van Muntel/Vliert

Zorgaanbod van een huisartsenpraktijk

Als u zichzelf wilt inschrijven bij een huisartsenpraktijk in de Muntel/Vliert is het goed om te kijken welke aanvullende diensten de praktijk biedt. De reguliere consulten zullen door iedereen geboden worden, dus huisartsen onderscheiden zich door het aanvullende aanbod. Biedt de praktijk bloedafnames in huis aan zodat u niet naar een andere locatie hoeft om bloed te prikken? Is er een mogelijkheid om aanvullend onderzoek te doen in de huisartspraktijk zodat u niet naar het ziekenhuis hoeft (denk hierbij aan holter onderzoek, tele dermatologie, enkel arm index metingen enzovoort).

Inschrijven bij onze praktijk

Als u zich graag zou willen inschrijven bij ons in de praktijk is dat mogelijk, we zijn open voor nieuwe patiënten. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste praktijk zijn voor u is het goed om onze visie op de huisartsenzorg even door te lezen. Zo weet u zeker dat onze werkwijze bij uw wensen aansluit.

Meer informatie over de Muntel/Vliert

De wijk heeft een eigen Wijkwebsite en wel op https://buurtkiep.nl/. Deze website is gemaakt door vrijwilligers en versterkt de samenhang in de wijk. Neem zeker eens een kijkje want er wordt veel georganiseerd!

Heel veel informatie vanuit de gemeente over deze mooie wijk van Den Bosch leest u in de Wijk- en buurtmonitor 2018 van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Het zijn met name veel cijfers over de wijk, dus ga er even voor zitten!

Bent u op zoek naar ondersteuning voor andere problemen? Kijk dan eens bij het Koo- wijkplein Binnenstad. Hier kunt u terecht voor onder andere het Buurtteam (maatschappelijk werk & welzijn) en voor Samen Gezond (GGD, ‘S-Port en Farent).