Felicia van Berkel

Huisarts

Vanaf begin 2020 ben ik als huisarts werkzaam bij Fonkelzorg Den Bosch. Voorheen werkte ik geruime tijd als jeugdarts in de kinder- en jeugdpsychiatrie en bij de GGD. Nog steeds word ik erg enthousiast van baby’s, kinderen en jongeren op mijn spreekuur! Toch heeft juist de diversiteit wat betreft patiëntengroepen en medische inhoud me in 2016 doen besluiten de overstap te maken naar het huisartsenvak. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad; in dit werk kan ik me op verschillende gebieden blijven ontwikkelen en leer ik iedere dag weer wat bij, hetgeen ik nodig heb om me niet te gaan vervelen! Ik vind het belangrijk om laagdrempelig benaderbaar te zijn voor patiënten en samen te bekijken wat op dat moment de best passende zorg is.

Naast het werken in de praktijk en op de huisartsenpost, probeer ik zo veel mogelijk vrije tijd over te houden om door te brengen met mijn man, onze twee kinderen, vrienden en familie. We wonen mede dankzij ons bourgondische karakter met veel plezier in Den Bosch, maar vinden het ook heerlijk om samen op reis te gaan om andere culturen en continenten te ontdekken!