Brenda Coenen

Brenda Coenen

Praktijkondersteuner POH-Somatiek

Als kind verkleedde ik me als een zustertje. In de zorg lag mijn toekomstondertussen heb ik overal in de zorg gewerkt, zoals in de thuiszorg, particuliere zorg, het ziekenhuis, asielzoekerszorg en de huisartsenpost. Altijd wilde ik weer nieuwe dingen leren. Mijn recentste opleiding is die van praktijkondersteuner. Vanuit mijn stageplaats ben ik gevraagd om bij Fonkelzorg Den Bosch te komen werken. Ik geniet van het contact met mensen en maak graag plezier met iedereen.

In het werk vind ik het belangrijk om even ècht contact te maken met de patiënt. Dit probeer ik door aan te sluiten bij wat de patiënt wil en kan met betrekking tot zijn gezondheid. Daarnaast help ik mee om de praktijk verder te ontwikkelen, nieuwe collega’s op te leiden en teamleden te coachen in wat ze zelf willen verbeteren of veranderen.

Thuis geniet ik van mijn man en 3 kinderen en wonen wij met mijn schoonzus en haar kinderen samen. Door met hen samen te gaan wonen, konden we onze droom realiseren om aan het water te gaan wonen. Niets is zo lekker om even op de steiger met een kopje koffie te relaxen. Met mijn dochter samen vervul ik mijn passie voor ons paard en vind ik het heerlijk om de stal uit te mesten. Ik probeer van elke dag te genieten, overal waar ik ben! Dat maakt mijn dag goed.